Mobil:
+4 0771 085 786

Email:
teamcadtopdesign@gmail.com

Geodezie TeamCad - Top Design

Tehnicienii TeamCad Ploiești, specializați în geodezie, efectuează măsurătorile necesare pentru orice teren sau construcție.

Geodezie

Geodezia este știința care se ocupă cu determinarea exactă a formei și dimensiunilor Pământului sau a unor porțiuni din suprafața sa, precum și cu reprezentarea grafică a acestora.
Geodezia este necesară în cazul construcției unor amplasamente și rețele edilitare subterane, dar și în cazul construcției unor mari obiective precum baraje, poduri sau uzine, fiind necesar sî se poziționeze diverse componente ale acestor structuri în amplasamente prestabilite.

Pentru această acțiune se utilizează coordonate diverse, astfel încât disponibilitatea punctelor de control este de un real folos. Înainte, în timpul și după construcție este necesar să se cunoască mișcările de la nivelul solului și apei.
În cazul construcției de baraje, tunele de apă sau proiecte de irigații este necesar ca forma exactă a suprafețelor echipotențiale ale câmpului de gravitație să fie cunoscută exact. Determinarea mișcărilor și forma suprafețelor echipotențiale sunt de asemenea probleme ce aparțin geodeziei.

De ce noi?

În domeniul geodeziei oferim următoarele servicii:

  • Crearea reţelelor geodezice locale cu ajutorul sistemului global de poziţionare GPS;
  • Îndesiri sau extinderi de reţele geodezice locale;
  • Transcalcul coordonate;
  • Poziționare, identificare, determinare coordonate, figurare imobile în Google Earth;
De ce noi?

SERVICII COMPLETE
PENTRU PROIECTUL TĂU!

CERERE OFERTĂ